Svenska streamingsidor på nätet

Om du vill se på TV4 Play men inte vill ödsla din tid på ibland irriterande reklamavbrott mitt i ditt seriemaraton, så har du möjlighet att skaffa TV4 Play på C More. Tidigare hette tjänsten TV4 Play Premium men har alltså nu flyttat över till C More. Tjänsten har på så sätt också utvecklats eftersom du har tillgång till filmer, serier och sport som ingår i standardpaketet hos C More. Detta har skett utifrån att kunden, det vill säga du, ska använda tjänsterna på ett smidigt sätt genom att allt reklamfritt material samlas från och med nu på ett och samma ställe, nämligen C More.

Hitta senaste nytt om Svenska streaming sidor här.

Utbudet på C More

Utbudet på TV4 Play på C More har ett stort utbud. Genom att använda ditt befintliga TV4 Play-konto möts du av det bästa från TV4 och då helt utan reklam! Du kan givetvis också gå in på cmore.se eller ladda ner appen för att logga in på, eller skapa, ditt konto. Du kan titta på din TV (Apple TV generation 4, Chromecast eller AirPlay), mobil, dator eller surfplatta och du har också möjlighet att streama på två enheter samtidigt!

Du kommer också kunna se både nya filmer och serier varje vecka samt kunna titta på sport! En annan stor fördel med streamingtjänsten är att den erbjuder dig att titta på kanaler från TV4 och SVT live, det vill säga precis som på din vanliga TV då programmen går som vanligt efter TV-tablån. De kanaler som finns är TV4, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Film och TV4 Guld.

De kanaler som erbjuds hos SVT är förutom de ordinarie SVT 1 och 2, även SVT24, Barnkanalen samt Kunskapskanalen. Använder du denna tjänst har du också tillgång till allt från C More, det vill säga SF-kanalen C More First, C More Hits, C More Stars samt C More Series. Vad sägs om det utbudet? Du hittar med all sannolikhet någonting du tycker om oavsett om det ska passa en kompiskväll, en kväll på tu man hand eller med hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *